Üdvözöllek, kedves Idegen!

Ha a mondás, miszerint “minden kezdet nehéz” igaznak bizonyulna, valószínűleg a blogolásom ezen legalapvetőbb – és vélhetően legfontosabb – mondatainak összetákolása sem menne ilyen gördülékenyen. Minden kezdet nehéz… Egy olyan közkedvelt tévhit ez, amit a külvilág azért tuszkol az egyén fejébe, hogy megtörje és szükségtelen, sőt logikátlan pótmegoldásokat toljon le a torkán.

Hogy fogod ezt bírni?
Miért csinálod ezt magaddal?
Hogyan fogsz ellenállni a kísértésnek?
– szegezték hozzám (is) eltántorító, káros kérdések százait azok, akik nem hittek bennem. És mégis itt vagyok, immár több mint nyolc hónapja vegánként.

Köszönöm, kedves Olvasó, hogy úgy döntöttél, ellátogatsz a blogomra. Nem tudom, mi vezérelt: talán korábbi ismerősömként érdeklődsz a dolgaim után, esetleg ártalmatlan kíváncsiság helyett pont támadási felületet keresel, optimális esetben azonban te is hozzátartozol a célközösségemhez, magyarán többet szeretnél megtudni a veganizmusról. Lehetsz csupán tájékozódni vágyó laikus, zöldfülű zöldevő vagy gyakorlott vegán – szeretettel köszöntelek az oldalamon! Remélem, hogy sok hasznos információ és tapasztalat birtokába jutsz majd a firkálmányaim által, és természetesen ne habozz, ha kérdésed, megosztani való véleményed vagy kommentárod van az általam leírtak kapcsán!

Bízok benne, hogy termékeny perceket tölthetünk majd el egymás társaságában, és sikerül minél több emberhez eljutnia a veganizmus simogatóan ártatlan, erőszakmentes és produktív szelének! (:

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s