Kreatív Vegán Kihívás.

Mivel augusztus utolsó napján ünnepelem az első vegán születésnapomat (hiszen ez mindenképpen felért egy újjászületéssel), ezért úgy határoztam, hogy a nagy nap elérkeztéig belevágok egy Kreatív Vegán Kihívásba. Attól függetlenül, hogy nem mindig vagyok túl aktív, bloggerként gyakran ütközöm bele kihívásokba (TAG-ekbe), amik többnyire személyes jellegűek vagy olvasásélményekre alapoznak. Gondoltam, miért ne készíthetnék egy vegán verziót? (: A kivitelezése hasonlóképp működne, ahogy a többi kihívásnál (egy, esetleg kétnaponta egy újabb kérdés, amire a blogon kell olykor kissé terjengősebben válaszolni), csak itt értelemszerűen a veganizmus lenne a téma. Unalmas “miért lettél vegán?” jellegű feladatok helyett azonban kissé színesebb kérdéseket ötöltem ki, amiket majd rendszeresen kiposztolok, ha eljött az ideje.

Boldog volnék, ha más vegánok is kedvet kapnának ehhez, mert szerintem ez is egy kreatív formája a nézeteink tolakodásmentes, élményszerű átadásának. (: Akit érdekelne a dolog, írjon egy kommentet, és majd jelzem neki, ha új kérdés érkezik. (A kezdeti időpont teljesen lényegtelen, mindenki csinálhatja a saját ütemében.) Kezdetnek egy könnyedebb bevezető-ismerkedő kérdéssel indítok.

Ha megtetszett a dolog és te is belevágsz, kérlek, mindenképpen jelezd, mert akkor idelinkellek, hogy mások is olvashassák a válaszaidat! (:

Jó szórakozást!

vegán

Kreatív Vegán Kihívás – 1. nap (bevezető kérdés)
Kreatív Vegán Kihívás – 2. nap
Kreatív Vegán Kihívás – 3. nap
Kreatív Vegán Kihívás – 4. nap
Kreatív Vegán Kihívás – 5. nap
Kreatív Vegán Kihívás – 6. nap

Reklámok

2 responses to “Kreatív Vegán Kihívás.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s